Kunskapsskolan, dát past goed!
bellingwolde | 17 januari 2019

Kunskapsskolan, dát past goed!

​​Vestiging Bellingwolde is een kleinschalige vestiging waar leerlingen op een andere manier werken en leskrijgen. Wij werken met de Zweedse onderwijsmethode Kunskapsskolan.

Hiermee kun je voor ieder vak op je eigen niveau en tempo werken, met behulp van een laptop en digitaal lesmateriaal. Belangrijk daarbij is het dagelijks contact met je coach tijdens de start en afsluiting van de dag. In een kleine basegroup maak je de planning voor de dag. Aan het einde van de dag kijk je samen met je coach hoe het is gegaan. Als je bepaalde taken niet af hebt gekregen neem je dat werk mee naar huis. Ook heb je elke week een coachgesprek van 15 minuten met je coach, jijzelf maakt hiervoor de afspraak vóór of ná schooltijd.

Later beginnen; fijn voor het puberbrein
Goed om te weten (fijn voor jou!), onze school begint ’s morgens om 9.00 uur. Dat past goed bij het puberbrein (en dat komt nou eenmaal later op gang). Het is ook aangetoond dat leerlingen beter presteren als ze later mogen beginnen. Dat vinden je ouders ook vast fijn. Bovendien passen de schooltijden goed bij de bustijden, die vóór onze school stopt. Vestiging Bellingwolde past goed bij jou!

Reageren