Leerlingen Bellingwedde Goes Ventoux fietsen fantastisch bedrag bijeen
bellingwedde | 12/07/2018

Leerlingen Bellingwedde Goes Ventoux fietsen fantastisch bedrag bijeen

Leerlingen van Dollard College Bellingwedde fietsen wederom een fantastisch bedrag bijeen voor KWF. Maar liefst €13.752,13 hebben de sportieve en enthousiaste leerlingen binnengehaald! En meer dan €8.000,- boven het streefbedrag. Op woensdag 11 juli 2018 werd het bedrag op de afsluitende avond bekend gemaakt.

Op zondag 10 juni 2018 hebben leerlingen en docenten met de fiets de Mont Ventoux in Frankrijk beklommen. Naast deze sportieve prestatie hebben de leerlingen ook allerlei acties gehouden om maar zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Ze hebben tosti’s verkocht, een sponsorloop gehouden, op een rommelmarkt gestaan en ook een verloting georganiseerd op de Kerstmarkt van Bellingwolde.

Twee jaar geleden was het project ook al een groot succes, toen werd er bijna €12.000 euro op gehaald. Maar liefst dertig leerlingen en tien begeleiders vertrokken naar Frankrijk om dit bedrag te evenaren. Ongelofelijk trots mogen de deelnemers dan ook zijn dat dit bedrag ruimschoots werd verbeterd.
 

Deel dit bericht

Reageren