Het Dollard College is er voor jou

Het Dollard College is een school voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen. Bij ons kun je gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs of isk volgen. Met ingang van augustus 2015 starten wij met tweetalig onderwijs (tto) Engels.  Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op onze school? Kijk dan bij de verschillende vestigingen.

Extra newslists actuel
  • Vacatures 2015-2016
    Vacatures 2015-2016

    Voor het scholjaar 2015-2016 zoeken wij nieuwe collega´s. Bekijk onze vacatures via het menuonderdeel ´werken bij´ of klik hier.

  • Eindexamens gestart!
    Eindexamens gestart!

    Op maandag 11 mei zijn de eindexamens gestart. Alle examenkandidaten vmbo, havo en vwo zaten bijeen in de gymzaal van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan. De vmbo-leerlingen begonnen om half twee met het vak natuur-scheikunde, Leerlingen van het havo kregen economie en voor het vwo begonnen de leerlingen met het examen Nederlands.  Op woensdag 10 juni volgt de uitslag voor het vmbo, voor het havo en vwo op donderdag 11 juni. Wij wensen de leerlingen van alle vestigingen van het Dollard College veel succes!

    Klik voor het rooster van de landelijke examens

    vmbo, havo, vwo

    Kijk op Facebook voor meer foto’s.

  • Nieuw lid College van Bestuur voor Onderwijsgroep Noord
    Nieuw lid College van Bestuur voor Onderwijsgroep Noord

    Ton Wennink wordt per 1 augustus lid van het College van Bestuur van Onderwijsgroep Noord (Dollard College, rsg de Borgen en Terra). Hij vormt samen met voorzitter Astrid Berendsen het bestuurscollege. Ton Wennink heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs. Hij is begonnen als docent en is nu als directeur bij de Universiteit van Twente verantwoordelijk voor de onderwijsondersteuning in de volle breedte.
    “Met zijn expertise en persoonlijkheid past hij prima bij Onderwijsgroep Noord” zegt Elly Pastoor, voorzitter van de Raad van Toezicht.
    Wij feliciteren hem van harte en wensen hem een mooie, succesvolle tijd toe bij Onderwijsgroep Noord.

 
 
Youtube Twitter Facebook