Het Dollard College is er voor jou

Het Dollard College is een school voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen. Bij ons kun je gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs of isk volgen. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op onze school? Kijk dan bij de verschillende vestigingen.

Extra newslists actuel
 • Foto's afscheidsbijeenkomst Roel Schilt
  Foto's afscheidsbijeenkomst Roel Schilt

  Gasten die aanwezig waren op de afscheidsbijeenkomst van Roel Schilt op 12 december 2014 in Martiniplaza kunnen hun foto downloaden op de volgende website http://sbs-fotozuil.nl/gallery/onderwijsgroepnoord

 • First Lego Leaque
  First Lego Leaque

  Het team Herman heeft voor First Lego Leaque op 22 november de eerste prijs gewonnen met de robotpresentatie. Uit 12 finalisten is het team als beste naar voren gekomen. Van harte gefeliciteerd!

  Samen met 23 andere teams zijn ze nu genomineerd voor de Wildcard, waarbij ze naar de Beneluxfinale kunnen op 7 februari in Almere. Spannend! 


 • Kerstvakantie
  Kerstvakantie

  De kerstvakantie is aangebroken! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen vol gezelligheid toe. Tijdens de vakantie is de school gesloten, maar op 5 januari starten we met zijn allen weer aan een nieuw, uitdagend en leerzaam jaar!

 
 
Youtube Twitter Facebook