Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

Het Dollard College in Woldendorp heeft alle vrijwilligers van de boeken-uitleen in het zonnetje gezet. Dit is namelijk een belangrijk en educatief onderdeel van de school.

De vrijwilligers sturen geheel zelfstandig de uitleen van boeken aan. Een zeer laagdrempelige voorziening, waarbij leerlingen de mogelijkheid hebben om boeken te lenen op school. De meeste vrijwilligers zijn als moeders begonnen en hebben veel plezier aan het werk in de mediatheek. Inmiddels zijn er twee dames, mevr. N. Hillenga en mevr. R. Westerhof, waarvan hun kleinkinderen op school zitten.

Vestiging Woldendorp wil deze vrijwilligers daarom in het zonnetje zetten. Zo vierden mevr. Hillenga en mevr. Westerhof dit schooljaar hun 25 jarig jubileum als commissielid van de mediatheek. Mevr. M. v.d. Wal is reeds 20 jaar actief en mevr. N. de Groot 12 ½ jaar. (Mevr. de Groot was niet aanwezig)

Directeur Dineke Staalstra bedankte hen voor hun langdurige inzet en plezierige samenwerking. Daarnaast sprak zij de hoop uit dat allen nog lang actief blijven als vrijwilligers in de mediatheek van het Dollard College Woldendorp.

Op de foto staat links Nolda Hillenga, Marga van der Wal, Riksta Westerhof