-- Hommesplein --

Vestiging Hommesplein-Stikkerlaan bestaat uit meerdere gebouwen: gebouw Hommesplein en gebouw Stikkerlaan. In gebouw Stikkerlaan krijg je voorlichting over mavo en havo-6. In gebouw Hommesplein voorlichting over vwo en havo en voorlichting basis- en kaderberoepsgerichte leerweg.

In gebouw Hommesplein kun je terecht voor vwo (gymnasium, atheneum en tto), havo (leerjaar 5), bb en kb-opleiding.

In gebouw Stikkerlaan kun je terecht voor de zesjarige havo (t/m leerjaar 4)
of mavo. Klik hier voor meer informatie over de opleidingen in gebouw Stikkerlaan.

Hommesplein
Met een vwo of havo-advies kun je terecht in gebouw Hommesplein. In augustus 2015 starten we met een tto-opleiding, hiervoor heb je een vwo-advies nodig. Als je de zesjarige havo gaat volgen zit je de eerste 4 leerjaren in gebouw Stikkerlaan om je mavo-diploma te halen, daarna vervolg je het havo in gebouw Hommesplein.
In de A-vleugel krijgen alle leerlingen uit de afdelingen bb, kb en isk les. Als je vanuit de tweede klas naar de derde klas van de basis (bb)- of kaderberoepsgerichte (kb) leerwegen van het vmbo gaat, volg je jouw opleiding verder op Campus Winschoten.

Direct contact:
Dr. J.H. Hommesplein 2
9671 CZ Winschoten
(0597) 67 02 00
hommesplein@dollardcollege.nl

-- Sciencelab --

Op onze vestiging beschikken we over een sciencelab. Dit is een lab met uitgebreide ICT-mogelijkheden en is ingericht voor alle natuurwetenschappen. Je kunt hier zelfstandig experimenten uitvoeren, vakoverstijgende projecten doen en werken aan je eigen onderzoek.

-- Kwaliteit van het onderwijs --

Op de website schoolvensters online van de VO-Raad staan alle scholen van Nederland letterlijk op de kaart. Dat geldt dus ook voor de vestiging Hommesplein van het Dollard College. Informatie over de kwaliteit, het onderwijsbeleid, bedrijfsvoering en de resultaten van de school is hier te vinden.