-- Bellingwedde --

Onze school is gevestigd in Bellingwolde en heeft op dit moment ongeveer 170 leerlingen. Omdat het een kleinschalig gebouw is leer je iedereen kennen, leerlingen, docenten en ouders. Dit komt zeker te goede van jouw leerprestaties.

Direct contact:
Dorpsplein 7
9695 DA Bellingwolde
(0597) 55 31 50
bellingwedde@dollardcollege.nl

-- Internationalisering --

Als je in de tweede en vierde klas het vak Duits in het pakket hebt, krijg je gespreksvaardigheid van een Duitse docent, mevrouw Löwens. Onze eigen leraar Duits, de heer Rinket, geeft dan lessen Nederlands aan leerlingen van Gruppe 7 van de Ludgerusschule uit Rhede. En zo zijn er meer vormen van uitwisseling en samenwerking.

Klik hier voor meer informatie over Internationalisering op vestiging Bellingwedde.

In het tweede leerjaar hebben leerlingen van 2HV gezamenlijk gymles met leerlingen van de Ludgerusschule. Ook doen we samen projecten. Op onze school maak je in het tweede en hogere leerjaren dus vrienden en vriendinnen aan de andere kant van de grens. Dit is echt heel bijzonder.

-- Kwaliteit van de school --

Op de website schoolvensters online van de VO-Raad staan alle scholen van Nederland letterlijk op de kaart. Dat geldt dus ook voor de vestiging Bellingwedde van het Dollard College. Informatie over de kwaliteit, het onderwijsbeleid, bedrijfsvoering en de resultaten van de school is hier te vinden.