Voorwaarden fotoactie

Fotoactie Waar ben jij goed in?
Het Dollard College vraagt leerlingen uit groep 7 en 8 om mee te doen aan een fotoactie. Deze actie is gekoppeld aan de aanmelding voor het open huis.
Zie hier meer informatie over aanmelden open huis.

De actie heeft als thema: Waar ben jij goed in? De leerling kan een foto van zichzelf (laten) maken tijdens het sporten, muziek maken, gamen of van iets waar hij sterk/goed in is. Alles mag, als het maar een leuke foto is! De leerling kan de foto uploaden op www.dollardcollege.nl. De foto’s van alle deelnemers worden automatisch, per vestiging, op het open huis getoond (alleen op de vestiging zichtbaar) De leukste foto wint een prijs: vier entreekaarten voor Wildlands.

Aanmelden voor de open dag
De leerling kan na het inschrijven voor de open dag meedoen aan de actie. De reden hiervoor is dat op het open huis de prijswinnaar van de fotoactie Waar ben jij goed in? bekend wordt gemaakt.

Voorwaarden uploaden foto
Als de leerling zich heeft ingeschreven voor de open dag kan de leerling meedoen aan de actie Waar ben jij goed in? De foto kan max 20 mb zijn. Het mooiste is een liggende foto, een staande foto wordt afgesneden. De foto mag geen ongepast beeldmateriaal  bevatten (niet gewelddadig, haatdragend, onveilig/ of gevaarlijk). Alle inzendingen worden hierop bekeken en beoordeeld, voordat de foto op de open dag wordt getoond.

Op de open dag
De foto’s van alle deelnemers worden automatisch, per vestiging, op het open huis getoond op een groot scherm (bijvoorbeeld in de hal bij de ingang en alleen op deze vestiging). Bij de foto wordt de naam van de leerling genoemd. Welkom…..(naam leerling)

Winnende foto
Er wordt o.a. gekeken naar originaliteit en spontaniteit. De winnende foto wordt op de open dag van de betreffende vestiging gekozen en bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Op het open huis wordt de winnende foto getoond. De leerling van de winnende foto kan zich melden bij een van de medewerkers van de school voor de prijs (4 kaarten voor Wildlands)

Na de open dag/publicatie
Aan de winnaar/en ouders/verzorgers wordt gevraagd of de winnende foto gepubliceerd mag worden op Facebook en www.dollarcollege.nl

  • Zo ja, in overleg wordt over de wijze van publiceren afspraken gemaakt.
  • Zo nee, dan neemt de leerling de prijs in ontvangst, de foto en de bijbehorende gegevens worden direct na de open dag vernietigd.

Privacy.
Alle gevraagde gegevens (foto’s en persoonlijke gegevens) worden alleen door het Dollard College gebruikt voor de actie en gepubliceerd op een scherm op de open dag (alleen op de vestiging zichtbaar) en niet aan derden verstrekt. Alle ingezonden foto’s en de NAW-gegevens van de ingestuurde andere foto’s worden direct na de open dag vernietigd. Als de winnende foto gepubliceerd mag worden zullen de foto en de bijbehorende gegevens uiterlijk twee maanden na de actie verwijderd worden van al onze uitingen (website en Facebook)

Inzending intrekken
Een verzoek tot verwijdering van de ingezonden foto tijdens de fotoactie kan verstuurd worden naar fotoactie@dollardcollege.nl. Geef hier aan om welke naam en vestiging het gaat en de foto wordt zo spoedig mogelijk verwijderd.