Overlijden Piet Lingbeek

 

Woldendorp, 28 augustus 2012 Aan de (oud)leerlingen en hun ouder(s)/ verzorger(s),  

Beste leerling, geachte ouder(s)/ verzorger(s), 

In verband met een trieste gebeurtenis bij ons op school wil ik het volgende onder jullie/ uw aandacht brengen. 

Afgelopen zondag bereikte ons het bericht dat onze collega Piet Lingbeek zeer plotseling is overleden tijdens het hardlopen. Wij zijn diep geschokt en zeer aangeslagen door dit bericht. 

Wij hebben op school een ruimte ingericht om Piet te herinneren/ herdenken en wij willen jullie/ u in de gelegenheid stellen om deze ruimte te bezoeken om hem te gedenken. 
De ruimte ( in de mediatheek van de school) is te bezoeken op vrijdag 31 augustus van 9.00 tot 14.30 uur, op maandag 3 september van 11.00 tot 16.00 uur en op dinsdag 4 september van 10.00 tot 16.00 uur.

Alle persoonlijke berichten/ herinneringen die in de ruimte door jullie/ u worden achtergelaten zullen we daarna overhandigen aan zijn partner Trijnie. 

Voor wat betreft de start van het schooljaar gaat dit door zoals gepland en zullen we maandag voor klas 2 t/m 4 en dinsdag voor klas 1 in de mentorgroepen stilstaan bij het overlijden van Piet.
Mocht je/ u  voor die tijd behoefte hebben om met iemand van de school te praten dan zijn hiervoor, naast ondergetekende, de volgende personen te bereiken: Dhr. de Veen en  Dhr. Barla. 

Vanaf maandag kunt u overdag altijd contact zoeken met de school. In principe zijn alle collega’s overdag op school bereikbaar.

 Ik hoop jullie/ u in eerste instantie voldoende te hebben geïnformeerd. 

Met vriendelijke groeten,
Ineke Jager ( directeur)