Trots op twee genomineerde docenten

Trots op twee genomineerde docenten

Er zijn maar liefst twee docenten van het Dollard College genomineerd voor docent van het jaar. Jeroen Loovers, docent geschiedenis van vestiging Bellingwedde en Christa de Rooij, docent Nederlands van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan.

Jeroen Loovers is door twee leerlingen genomineerd. Volgens Bianca Blaauw en Daan Vaessen heeft hun docent echt hart voor zijn leerlingen en zijn vak. Hij vertelt graag en doet dit op een levende manier waardoor je meegenomen wordt in de geschiedenis. Daarnaast is Jeroen ook erg sportief en actief. Vorig jaar organiseerde hij op school de beklimming van de Mont Ventoux waarmee geld is verzameld voor het KWF. Jeroen is een van de vijftien genomineerden voor geschiedenisleraar van het jaar. De top vijf zal eind juni bekend gemaakt worden, de winnaar op 28 oktober.
Christa de Rooij was genomineerd voor de titel; Beste leraar Nederlands van Nederland en België. De docent is genomineerd door een moeder van één van haar leerlingen. Helaas behoort zij niet tot de laatste drie, maar Christa is blij met haar nominatie. Christa: ”het werken als docent op het Dollard College geeft me heel veel voldoening. De sfeer in de klas, het fijne contact met leerlingen en collega 's zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk rijd.”

 
 
Youtube Twitter Facebook