Open dagen Dollard College

Open dagen Dollard College

In de week van 30 januari tot en met 2 februari 2017 waren de open dagen op de verschillende vestigingen van het Dollard College.

Tijdens een open dag zet de school de deuren open voor groep 8 leerlingen en hun ouders. Er is volop gelegenheid om de gehele school te bekijken en vragen te stellen aan docenten. Huidige leerlingen die nu op het Dollard College zitten, geven rondleidingen en kunnen natuurlijk ook vragen beantwoorden. Zij weten als geen ander, hoe het op deze school is.

Op vrijdag 27 januari beet Campus Winschoten het spits af met de eerste open dag. Campus Winschoten is een samenwerking tussen Dollard College, Terra en Noorderpoort. 
Kijk hier naar een foto-impressie van de open dag van Campus Winschoten.

Op maandag 30 januari volgde vestiging Bellingwedde. Op de gezonde school was van alles te zien en te doen. Er werd uitleg gegeven over de verschillende vakken en er werd muziek gemaakt. Leerlingen serveerden eigengemaakte gezonde hapjes en drankjes.
Kijk hier naar een foto-impressie van de open dag van vestiging Bellingwedde.

Dinsdag 31 januari was de open dag van de vestiging Hommesplein-Stikkerlaan. Leerlingen en ouders kregen een rondleiding van huidige leerlingen, duidelijk herkenbaar met hun groene en blauwe t-shirts. In de lokalen werden demonstraties gegeven over de vakken maar de bezoekers konden vooral lekker veel zelf doen.
Voor de foto's van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan, klik hier.

Er hing een prettige sfeer op de open dag van vestiging Woldendorp. Groep 8 leerlingen en hun ouders kregen een goed beeld van de daltonvestiging van het Dollard College.
Hier staan de foto's van vestiging Woldendorp.

Vestiging Pekela is een sportactieve school. En dat kun je zien! Tijdens de open dag kon iedereen in de gymzaal volleybal spelen en in de kantine Fifa. In het natuurkundelokaal konden leerlingen hun eigen gel maken, in het muzieklokaal lekker gitaar spelen.
Kijk hier naar een sfeerimpressie van de open dag van vestiging Pekela.

Lekker met je handen bezig zijn...dat kon op de open dag van vestiging Bovenburen in Winschoten. Leerlingen konden houten plantenbakjes maken en deze bij de afdeling Groen vullen. In de keuken werden pannenkoeken gebakken en natuurlijk opgegeten.
Klik hier voor de foto's van vestiging Bovenburen.

Open dagen gemist? Neem contact op met de betreffende vestiging voor het maken van een afspraak. Met deze voorlichtingsfilm kijgt u alvast een mooie indruk van het Dollard College.
 

 
 
Youtube Twitter Facebook