Het Dollard College is er voor jou

Het Dollard College is een school voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen. Bij ons kun je gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs of isk volgen. In augustus 2015 zijn wij gestart met tweetalig onderwijs (tto) Engels. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op onze school? Kijk dan bij de verschillende vestigingen.

 • Ik ga laten zien dat ik het kan
  Ik ga laten zien dat ik het kan

  Emma Hoeksema, leerling van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan, staat met een interview in de onderwijsbijlage van het Dagblad van het Noorden. Emma begon in het vmbo en zit nu in de eindexamenklas van het vwo. Emma heeft haar plek gevonden.

  Wij zijn blij en trots! Lees hier het leuke interview.


   

 • Voorlichtingsfilm Dollard College
  Voorlichtingsfilm Dollard College

  Ready for take off!

  Voorlichtingsfilm Dollard College

  Met trots presenteren wij de nieuwe voorlichtingsfilm van het Dollard College. Onze eigen leerlingen en docenten spelen hierin de hoofdrol. De film geeft een mooi beeld van het Dollard College in het algemeen; met flitsende beelden ziet de leerling uit groep 7 of 8 wat we allemaal doen en wat voor een leuke school we zijn. De film wordt getoond tijdens voorlichtingen op de basisscholen en tijdens het open huis.

  Veel kijkplezier!

  Bekijk de video hier.

 • Dollard College goes Ventoux wint Aanmoedigingsprijs
  Dollard College goes Ventoux wint Aanmoedigingsprijs

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bellingwedde kreeg de enthousiaste groep vrijwilligers Dollard College goes Ventoux, woensdagavond 11 januari de Aanmoedigingsprijs jonge vrijwilligers door wethouder Van der Tuin uitgereikt. In juni vorig jaar beklom de groep leerlingen en leerkrachten, onder leiding van docent Jeroen Loovers, de Mont Ventoux in Frankrijk. Zij hebben maar liefst € 11.224 ingezameld voor het goede doel, het KWF. Ter aanmoediging doneert de gemeente Bellingwedde € 250 aan dit goede doel.

  Docent Jeroen Loovers is erg blij met de Aanmoedigingsprijs en trots op zijn leerlingen. Loovers: “Leerlingen zijn zo enthousiast, we weten nu al dat heel veel leerlingen een volgende keer weer mee willen doen.”

  De Vrijwilligersprijs 2016 ging naar Alex Hillenga uit Bellingwolde vanwege zijn inzet voor Rhederbrug en haar inwoners.

  Kijk hier voor een mooi uitgebreid (foto)verslag.

  http://www.westerwoldeactueel.nl/2017/01/12/alex-hillenga-vrijwilliger-van-bellingwedde-2016/

 
 
Youtube Twitter Facebook