Vestigingen Dollard College bieden lessencarrousels aan

Vestigingen Dollard College bieden lessencarrousels aan

Op donderdag 21 en vrijdag 22 januari zijn op verschillende vestigingen van het Dollard college lessencarrousels te volgen. Je bent van harte welkom op de vestigingen Hommesplein-Stikkerlaan, Pekela en Bellingwedde. Vestiging Bovenburen-De Flint heeft geen lessencarrousel en vestiging Woldendorp houdt deze dag altijd in december.

Je maakt tijdens deze lessencarrousels kennis met het voortgezet onderwijs op het Dollard College. De dag verloopt net als een normale lesdag incl. pauzes, wisselende lokalen en wisselende docenten. Je krijgt les in een aantal onbekende vakken zoals wiskunde, natuurkunde of een vreemde taal bijvoorbeeld Duits of Frans. Natuurlijk krijg je ook les in de vakken Nederlands en geschiedenis.

Op deze manier krijg je een indruk van hoe het is op het voortgezet onderwijs. Zo kun je ook meteen de werkwijze en sfeer bij ons op school ontdekken. Om een nog beter beeld te krijgen van het voortgezet onderwijs op onze school, nodigen wij jou en je ouders uit voor het bezoeken van ons open huis.

Klik op de link http://www.dollardcollege.nl/Reserve/Open-dagen-2016.html voor de data per vestiging van het Dollard College. Hier kun je ook de data vinden van de lessencarrousels.

Graag tot dan!
 

 
 
Youtube Twitter Facebook