Het Dollard College is er voor jou

Het Dollard College is een school voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen. Bij ons kun je gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs of isk volgen. Met ingang van augustus 2015 starten wij met tweetalig onderwijs (tto) Engels.  Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op onze school? Kijk dan bij de verschillende vestigingen.

 • Infobrochure 2016-2017
  Infobrochure 2016-2017

  In bijgaande brochure vindt u alle informatie voor het volgende schooljaar!

  Download hier de infobrochure 2016-2017

 • 12 november dag van de Franse taal
  12 november dag van de Franse taal

  Leerlingen van de vestigingen Pekela, Hommesplein- Stikkerlaan en Woldendorp hebben afgelopen donderdag verschillende dingen gedaan in het kader van de Franse taal. Het was donderdag namelijk de dag van de Franse taal. Tijdens deze dag testten de leerlingen hun kennis met een quiz, hebben ze lekker gekookt, Franse liedjes geluisterd en Eiffeltorens geknutseld. Bekijk onze facebooksite voor meer foto's van deze gebeurtenis.

 • Groep 8 maakt kennis met techniek op Dollard College
  Groep 8 maakt kennis met techniek op Dollard College

  Vestiging Pekela ontvangt de komende weken leerlingen van verschillende basisscholen zodat ze kennis kunnen maken met het vak Techniek. Leerlingen van de scholen; de Linde, de Feiko Clockschool en de St. Willibrordus komen per school 4 dagdelen langs voor verschillende opdrachten. Op deze manier leren de leerlingen in praktijk wat techniek is. De leerlingen van groep 8 werkten de eerste keer aan het onderdeel nask en hebben toen bruisballen gemaakt. De volgende keer gaan de leerlingen bezig met de onderwerpen bouw breed en het Heelal.

 
 
Youtube Twitter Facebook