Het Dollard College is er voor jou

Het Dollard College is een school voor voortgezet onderwijs in Oost-Groningen. Bij ons kun je gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs of isk volgen. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen op onze school? Kijk dan bij de verschillende vestigingen.

Extra newslists actuel
 • Foto's afscheidsbijeenkomst Roel Schilt
  Foto's afscheidsbijeenkomst Roel Schilt

  Gasten die aanwezig waren op de afscheidsbijeenkomst van Roel Schilt op 12 december 2014 in Martiniplaza kunnen hun foto downloaden op de volgende website http://sbs-fotozuil.nl/gallery/onderwijsgroepnoord

 • First Lego Leaque
  First Lego Leaque

  Het team Herman heeft voor First Lego Leaque op 22 november de eerste prijs gewonnen met de robotpresentatie. Uit 12 finalisten is het team als beste naar voren gekomen. Van harte gefeliciteerd!

  Samen met 23 andere teams zijn ze nu genomineerd voor de Wildcard, waarbij ze naar de Beneluxfinale kunnen op 7 februari in Almere. Spannend! 


 • Wil jij ons sponseren?
  Wil jij ons sponseren?

  Leerlingen van team WeWantU2Learn van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan doen mee aan First Lego Leaque. Voor deze wedstrijd maken ze een robot die opdrachten uitvoert. Het team heeft sponsoren nodig om de kosten voor het meedoen aan deze wedstrijd te kunnen betalen. De leerlingen doen geheel in eigen tijd mee, ze zijn dus heel actief!

  Wil jij ons sponseren?

  Op 13 december is de eerste echte (presentatie) wedstrijd in Groningen, en wie weet gaan we daarna naar de finale! Wij zijn op zoek naar sponsoren. Jumbo Winschoten vergoedt al de helft van onze boodschappen! Als je ook sponsor wil worden, in welke vorm dan ook, mail naar flk@dollardcollege.nl
  Groeten van Wouter van der Laan, Daniël Oord, Karolina Nowak, Marten Luiten, Tom Weering, Marleen Reudink, Jeroen van Hoorn en Jensley Fullinck van vestiging Hommesplein-Stikkerlaan.
  Kijk voor meer informatie over de wedstrijd op http://firstlegoleague.nl/meedoen
   

 
 
Youtube Twitter Facebook